SUARA KEMBANG

18 11 2013

image

Nak kato cam DJ takdo plak tokoh ey.. hahah.. ni lah deh.. bidan terjun… memandangkan takdo umat yang bulih buek sogho kombang.. mako ey tepaksolah kito yg kono buek rakaman.. tapi takpo yo doh.. jimat skit.. takdolah habih duit nanti…

Ini besempono projek yg tongah jalan ni.. video korporat syarikat supplier Petronas kek Kemaman Tengganu ni… guno suagho awak ni sementagho yo.. sebagai sample.. sok dah ready semuo ey sok mungkin guno suagho Ramona Rahman ko.. Harun Salim ko… yang elok lah khigo ey dari suagho awak nia haaa…

Payah yo nak mengombangkan tokak ni yo.. meleleh aey liyo nak mengejas ey.. hahaha.. tak cayo cubo buek!!

Sekian…

Advertisements




EDIT VIDEO KAWEN

10 11 2013

image

Setel dah job wedding Jumaat ngan semalam… dah lama tak layan job wedding… enjoi jugak… slalu hanta budak yg turun.. kali ni kene turun sendirik..

Jumpa balik Asri.. Siti.. Am… rindu weh ngan korang!!! Kami ni satu team.. bila client amek full package… memang muka2 ni lah yg turun.. wedding planner nye.. catering nye.. sound system nye.. make up artis… semua member ketat punye… masing2 share rezeki di majlis yg sama… sedikit konflik masa lalu.. nampaknye.. make-up artis dah berubah wajah… erm.. rindu plak ngan kak Deja… jumpa anda di majlis yg lain mungkin…

Jap lagi nak gerak ke Trengganu semula.. sambung korporat video yg blom selesai… erm.. mau 4..5… jam lagi melayan jiwa atas highway.. lagu ape aku nak melalak dlm kreta hari ni.. isk!!!

Org rumah tengah berperang kat dapur… siapkan makan tengahari buat suaminye yg comel ni, seblom berangkat… dak amaani tengah layan game pony… kat ruang tamu.. aku plak.. dalam duk bz nak berangkat .. kena plak setel kan satu lagi highlight video wedding ni… kat Ganu nanti mmg takde masa nak buat… ergh!!! Letih!! Tapi kena tabah jiwa… dah ini pencarian aku.. nak lari mana..? 7E dekat je ngan rumah kalau nak beralih kerja.. mungkin tidak… Layan je lah selagi terdaya…





Job sana sini

7 11 2013

Read the rest of this entry »