GILO BABAS

6 11 2015

Masih bolun lolap lagi tang semalam… hari ni shooting diteruskan utk acara Malaysia book of record..

Activiti yg dijalankan oleh Kolej Komuniti tanpa stop!!! Kang dah habih shooting nak kono fast editing utk tayangan penutup esok.. doakan kesejahteraan daku…

image

Advertisements




PUKUL4:57

6 11 2015

skang jam randik menunjukkan genap pukul 4:56 eh 4:57 pagi.. acara kojo tanpa henti masih di teruskan.. next shooting adalah pada jam 6:45 kang.. so utk menjawat jawatan melesia buk of rekot, keje tanpa henti ni.. aku sambung dgn mengedit footage2 yg dah di shoot sebelum ni tadi.. si Wan tengah dilmun tugasan.. mengeshoot pelajar2 kiamullail… harap2 dio menjadi insan berguna bila balik ke markas nanti.. silap2 kang berketayap bagai plak si Wan ni kang.. mengikut skop of work dlm invoice aku tempohari.. ada fast editing skali.. maksudnye hari ke-3, yakni hari penutup.. dorang nak tayangkan highlight video selama 3 hari berlansungnya acara pengisian agama dan kursus2 tanpa henti ni di depan VIP.. harap2 leptop SAMSUNG nipis aku ni tak buat hal lah.. so slamat bertugas buat aku dan rakan2..

image





MALAYSIA BOOK OF RECORD!!!

6 11 2015

Salam woi.. nak crita ni.. meh la sini.. duk depan pc ni..

Laaa.. nak kemano lak tu.. aiyoo kau ni.. kojap la haaa.. nak cito ni… camnia ha.. hari ni bersamaan hari khomih.. sampai lah sabyu sok.. den ngan 3 org lagi crew terlibat dalam merakam aktiviti terpanjang sehingga mencatatkan Malesia book of rekot.. lobih dari 35 jam ektiviti berunsur keagamaan dan macam2 lagi.. kejadian berlaku di Kolej Komuniti Sabak Bernam.. yg paling tak tahan ey tu.. kami yg kru merakam video segalo ektiviti dorang ni secare tak lansung.. telah mencipto rekot jugak.. merakam tanpa rehat selamo 3 hari.. mampuih… sampai an makan minum pun tak tontu halo dah ni.. ni baru 1st day!! Doakan kebahagian kami…

image

*kek sini lh bilik gerakan utk melepak.. tunggu shif ngan transfer file..





Princess Ayah ngan Ibu..

1 11 2015

Hai lah anak.. blip blap.. blip blap.. dah lima tahun umo awak.. betambah comel dah ayah tengok.. sori lah hadiah yg ayh bagi was not seperais sangat.. nanti ayah beli yg ani nak tu.. anyway.. Slamat Ulang tahun yang ke-5.. smoga angel belah kanan bahu ani tu tak dapt duduk berehat sebab kena menulis segala kebaikan yg ani lakukan.. ** bia angel belah kiri tu rilex!!

Daaa..

image

image