pOtOpOyO image

30 03 2010

Dah lamo kan tak update! hahah! sebona eh den tongah mengelokai produk baru den … pOtOpOyO image..

Adolah sample2 gamba dan album untuk rujukan client2.. terutama bakal Raja & Ratu sehari…

Korang kalau bosan2 boleh lah jugak jongok ke sanun… mano tau ado sedale-male nak kawen ke… adik beladik ke.. jilan tetangge ke… mali lah menegokkan nye~ tiade ape kelugian nye pun~ kalau menengokinye pun~

http://potopoyo.wordpress.com

Wokeh.. !! Ape kah pengkabaran sahabat-sahabat ku sekelian! ade sihat ke? maklumlah sekarang ini~ cuaca dunia tak ketentuan pun~ sekejap paneh~ sekejap mondung~ sesilapkang ujan lak deh~ dah.. tebantut aktiviti den nak nunggang Cimphoreng… mano tak eh… klua ghumah paneh bedongkung!! sampai yo dopan kang dah basah kuyup! Tak ko golo namo eh…

apo2 pun redha je lah.. ado lah sobab eh tu! kut nak ngoluh yo kojo eh.. dah macam tak setuju plak dengan ketentuan Tuhan.. isk! jangan gitu lah ye~

Cam biaso.. aku skang ni melayan job2 wedding.. design album dari photographer2 dan jugak design2 dari syarikat korporat… rezeki lah tu~ bulih gak sara hidup sekeluarga~

Skang ni nak layan FB pun cam agak bosan je.. tak tau nak tulih apo… stakat kat status tu nak tulih “Harini I sakit perut! apa harus I buat a?”.. takyah lah kut.. cam takdo kojo je! Jadinye aku pilih untuk tido kalau betul2 takde keje~

Zzzzzzzz…..

Berikut gamba2 job minggu lepas.. kalau nak tengo banyak lagi pegi lak jengok pOtOpOyO image

Advertisements