MALAYSIA BOOK OF RECORD!!!

6 11 2015

Salam woi.. nak crita ni.. meh la sini.. duk depan pc ni..

Laaa.. nak kemano lak tu.. aiyoo kau ni.. kojap la haaa.. nak cito ni… camnia ha.. hari ni bersamaan hari khomih.. sampai lah sabyu sok.. den ngan 3 org lagi crew terlibat dalam merakam aktiviti terpanjang sehingga mencatatkan Malesia book of rekot.. lobih dari 35 jam ektiviti berunsur keagamaan dan macam2 lagi.. kejadian berlaku di Kolej Komuniti Sabak Bernam.. yg paling tak tahan ey tu.. kami yg kru merakam video segalo ektiviti dorang ni secare tak lansung.. telah mencipto rekot jugak.. merakam tanpa rehat selamo 3 hari.. mampuih… sampai an makan minum pun tak tontu halo dah ni.. ni baru 1st day!! Doakan kebahagian kami…

image

*kek sini lh bilik gerakan utk melepak.. tunggu shif ngan transfer file..


Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: