BYE’S GALLERY

Berikut yeklah gambar yang aku amek ketika Majlis House Warming milik Nana Tun Ahmad Sarji… Beliau memang best orangnye.. tak nyombong… jenis melayan jugak kalau ajak beborak… lepas saja dia hire aku amek gamba majlis ni… dia amek lagi aku utk cover birthday parti anak dara dia plak…

sarji-02

sarji-011

sarji-03

sarji-04

sarji-05

sarji-06

sarji-07

sarji-08

sarji-09

sarji-10

sarji-11

sarji-12

Pada suatu hari tu aku dan Dak Ayu hilang arah pedoman.. naik kreta dan terus meluru ke ‘no where’ erk.. camno plak tu… lepas beberapa menet Dak Ayu tanye.. “Nak kemana kita ni?!”.. “Ntah!” jawab ku simple tapi padat!!! (ayat ngade)… so tak semene-mene… kami pun pegi ke bukit Ulu Langat sana… maka sempatlah aku mengambik suasana senja KL view ni…

kl-view

Gambar yang berikut plak ni… aku amek ketika buat job tangkap gambar ikan utk sebuah kompeni yg kejenye jual ikan…

kapal-01

Ketika aku ngan Dak AYu becanda kat Tasik Titiwangsa.. aku nampak seko daun ni tengah bersendirian.. tah mana tah penjaga dia… so dengan sikap prihatin yg tebal dlm dada aku ni.. maka aku amik dia… bukan sebagai sampah angkat.. tapi amik gamba dia..!

daun

Berikut ini yeklah… sudut sukar beg laptop aku… beg ni telah dibelikan oleh boss aku (Tuan Sheikh) waktu event tahun lepas.. mahal dow beg ni dekat 400 hengget.. kalau nk beli sendiri.. hampunnn!!!

beg-aku

Nan ini plak… gambo bembayang moto… aku amek masa job wedding kat Kuala Lipis… dah jadi apa dah agaknye moto ni… dah tak nampak bayang dah skang ni… lesap!! (PANDAI JE AKU TUDUH)

moto

Gambar dua jenerasi berlainan pandangan ni… aku sempat abadikan dalam sanubari jiwa murni kudus aku ketika job dekat mane tah! aku pun dah lupa…

atuk

8 responses

4 06 2009
padlah

mmg cantik la gambar2 dlm blog nie..pakai camera sLr apa yer…cam mana nak pollow blog nie?

6 08 2009
kak tie

tu dia.. org kaya berkumpul2, makan2…

cantik gambar2 pemandangan tu bye.. sunset tu.. lawa…

8 10 2009
Fiza@Pijah

cantik gambo yg ko amik bye..keep up d good work..

2 11 2009
Atizas

wah bye besor kompeni ko yer..

19 11 2009
Ai

MEREMBESSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!

Aku ingat lagi gmbr yg kau amik kat kg kau dulu. Yg mak kau pakai kasut boot tu. very the!! aku soka ^_^

15 12 2009
lya

abg bye…cntik lah pix….lya kwin t mcm nk abg amik kan pix r..cantik giler,…

26 12 2011
hidayah ismail

Assalamulaikum..tlg emel pakej fotografi kawin utk nikah n sanding.k tq😉

29 12 2011
Kury

w,salam… hi cik hidayah..🙂

boleh tak emailkan request ke email saya potopoyo@gmail.com
nanti saya reply pakej harga tu… erm.. majlis kat mana tu?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: