PHOTOSHOP TUTORIAL – 08 TOOL

20 12 2009

Erm.. tool ni bukan sekadar nak luruskan gamba senget je.. boleh gak digunakan untuk crop muka Aiman je (watak dlm gambar tu) atau muka Dalilah (watak dlm gambar tu jugak) (dua-dua anak sedara aku) cuma korang kenalah experiment sendiri.. baru korang tahu akan kegunaan nya.. cuba lah! jangan takut2… 🙂 nanti kita beganjak ke tools yang lain2 tu plak.. ok..

Advertisements




PHOTOGRAPHY PERKAHWINAN

3 12 2009

Hi tawan-tawan!!

Erm.. tadi aku dah karang baik punye post sekali ilang lah plak.. dah kena taip balik.. (tetibe malas plak aku nak taip balik) Pendek crita post kali ni pasal job aku kat Bidor (umah perantin pompuan) dan Pineng (umah lelaki)…

Kesimpulan nye dorang bedua tu ngan family dorang memang best!!

Berikut yeklah gamba yg sempat di upload!!