Job sana sini

7 11 2013


image

9.39pm.. atas highway pantai timur hala ke kl… esok job photo & video area cheras.. tinggal jap urusan kat tengganu… memula nk hire videoman dr kl.. macam2 plak nak nye.. siap ada kos tersembunyi bagai.. turun sorang tak boleh katanya… kalut katanya… klaka… dah betahun aku buat job.. takde masalah pun… sebut je.. monoport..? Slider?.. 50mm?.. 10mm wide?… ok je aku handle sorang2… kualiti? Mai jumpa aku tengok macam mna rupa bentuk .. pakej aku bukan 5.. 6.. ribu.. nak hayak budak2 konon 2nd 3rd 4th videoman… pakej seribu lebih je kut… kamon bro… aku nk bagi 7..8 ratus pun banyak kisah ke? Tak kisah lah anda pakai 5D mark 2 pun…tapi jangan lah banyak crita… skang aku turun sendiri utk shoot.. nmpk gaye seposen pun anda x dapat… camne? Huh.. bejaya jugak aku write post sambil memandu.. * peringatan: jangan tiru aksi merbahaya ini…


Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: