EDIT VIDEO KAWEN

10 11 2013

image

Setel dah job wedding Jumaat ngan semalam… dah lama tak layan job wedding… enjoi jugak… slalu hanta budak yg turun.. kali ni kene turun sendirik..

Jumpa balik Asri.. Siti.. Am… rindu weh ngan korang!!! Kami ni satu team.. bila client amek full package… memang muka2 ni lah yg turun.. wedding planner nye.. catering nye.. sound system nye.. make up artis… semua member ketat punye… masing2 share rezeki di majlis yg sama… sedikit konflik masa lalu.. nampaknye.. make-up artis dah berubah wajah… erm.. rindu plak ngan kak Deja… jumpa anda di majlis yg lain mungkin…

Jap lagi nak gerak ke Trengganu semula.. sambung korporat video yg blom selesai… erm.. mau 4..5… jam lagi melayan jiwa atas highway.. lagu ape aku nak melalak dlm kreta hari ni.. isk!!!

Org rumah tengah berperang kat dapur… siapkan makan tengahari buat suaminye yg comel ni, seblom berangkat… dak amaani tengah layan game pony… kat ruang tamu.. aku plak.. dalam duk bz nak berangkat .. kena plak setel kan satu lagi highlight video wedding ni… kat Ganu nanti mmg takde masa nak buat… ergh!!! Letih!! Tapi kena tabah jiwa… dah ini pencarian aku.. nak lari mana..? 7E dekat je ngan rumah kalau nak beralih kerja.. mungkin tidak… Layan je lah selagi terdaya…


Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: