Salam Aidiladha 2018

27 08 2018

Selamat hari raya geng! Walaupun dah lama raya berlalu.. tetap jugak la nak ucap.. Selagi daging lembu korban tu betapa dlm peti ais kat umah tu.. Slagi tu lah aku beraya. :b

Tak banyak yg menarik.. Bahang keletihan job di Langkawi yg hampir sebulan kt sana tu masih duk menyengal sesendi aku neh. Ditambah plak job2 yg pending duk menguit2 neh.. Adehh.. Letih weh..

Alhamdulillah.. Rezki.. Tu je lah yg mampu diucapkan.. Hari ni plan nak mula kerja.. Edit apa yg patut.. Claim apa yg boleh.. Duit pun dah paras2 hidung je neh.. Seblom tu layan cuci Mr. Blue dulu.. Sebulan tak berjaga.. Dah macam tepong gomak je plak nampaknye tu..

Okey geng.. Till next time ya.. Babaiiii

*visual jurubasuh yg ramai duk berebut nak membasuh.. Gasak lah korang.. Janji harga cuci sama.. Ahaks!

Advertisements

Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: