IT’S A WRAP!!

12 11 2016

Akhirnya setel sudah sesi shooting-shooting kat area Pantai Timor.. last day adalah di Pekan, Pahang.

Letih.. spatutnya boleh pulang hari ni.. tapi driver yg bertugas tak berdaya.. so sebagai menghormati ketidakberdayaan beliau… wergh!! ‘Ketidakberdayaan’ panjang tul ejaan nye tu… ok.. ulang balik.. sebagai menghormati ketidakberdayaan beliau.. maka kami xten lah semalam lagi kat Pekan ni.. esok baru gerak pulang..

Aku ni banyak keje nak setel sebenanye.. ada beberapa job lain yg duk menenti utk disetelkan.. ermm.. getir ni.. kalau dpt pulang hari ni tadi.. benapas lah sikit.. tapi… erm.. layankan aje lah.. malas nak pikiaq!! mohon doa pada tuhan je lah.. mmg itu saje jalan yg benar lagi lurus…

Sempat jugaklah menyenep beberapa keping gamba.. sila jamu selera..

* Sesambil carik rumah Asnaf (Mak Long, pengusaha kropok leko) dapat lah aku menghayati pemandangan indah di sekitar dari dalam van.. sempat la snap sekeping dua..

* En. Fakrul sedang beraksi

* Tetiba nampak kanak2 tengah layan buai.. menarik gak utk di snap ni.. Click!!!

* Akhirnya Mak Long ditemui.. Hihihihihi.. (Mak Long gelak ada style!!)


Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: