Tugasan Hakiki

10 11 2012

Semenyih… Itulah destinasi aku hari ni… Client aku yg ni dah lama booking.. Dia jumpa servis aku dlm facebook katanya.. Alhamdulillah… Peten meniaga alaf skarang ni.. On9.. Takyah nak jumpa pun boleh deal business.. Siap boleh bayar terus.. Pun on9 gak!!! Huh cukup caNggih.. Tak kurang gK lah yg menipu songlap duit org secara maya… So berhati-hatilah wahai teman…

Nampak gaya perjalanan lancar… Tatkala aku duk menaip ayat ni aku dah slamat sampai ke destinasi.. Terlewat 2 menet dari waktu dijanjikan.. Rasenye blom jatuh hukum mungkir janji lg kut..🙂

Minggu ni mmg getir sket.. Job memang tengah melambak!! Tah hapo tah yg best sangat.. Sampai beduyun org nak kawen.. Mungkin 10.11.12 kut!! Tarikh cantik yg seNang nk ingat sampai nak cucu…

Nak setting kawan2 satu team bg setiap majlis… Kau gi sana.. Kau plak gi sana… Dan skali lagi acara on9 transfer melibatkan ribuan ringgit sebagai upah… Fuh… Letih…

Ingat lg aku masa mula2 mula masuk dunia wedding fotografi ni.. Nak jumpa job mau dua tiga bulan sekaLi… Adohai.. Skang alhamdulillah.. pOtOpOyO kini berkembang mekar… Dan mohon Allah murahkaN lg rezki aku!!!

Baiklah… Nak mula tugasan.. Jumpa lagi yaa!


Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: