COCOK SETAHUN

5 11 2011

image

image

Amaani dah setahun lebih dah hari ni.. Kalu ikut kiraannye, kena cucuk ni.. Utk siah dari penyakit… Tiga hari lepas didapati sebintil bewarne putih tlah wujud tepat2 kt tengah lelangit dia… Awalnye ingatkan ketulan sisa ayam yg dia kunyah time lunch..

Esoknye pun sama gak… Mustahil lah plak daging ayam tu boleh lepak lama2 kat area tu.. Lagi pun bukannye best lepak kat lelangit Amaani tu… Kalu bayo seribu ringgit pun aku tak nye nak lepak situ… Rimas.. Takde ekon.. Tambahan plak bila dia benapas… Bising dow~

Okeh memandangkan hari ni nak amek cucukan setahun.. Bolehlah tanye doktor skali.. Apakah bendasing bewarna putih tu… 

Pade hemat aku Ulser kut.. Tapi spatutnye beliau mengelupur sakit bila makan atau minom… Nampak gaye rileks je~ sedikit adoi pun tidak…. Makan sampai muntah ada lah… ~buntu~

Stelah dicucuk dan ada nangis sket.. Dr check lelangit dia skali… Katanya blom dpt pasti lg ape kah itu… Apa pun dia bagi ubat kebas mulut dulu… Erm… Agak tak puas hati gak ni.. Tunggu lah lepas raya ni… Kalau melarat kena jumpa pakar kanak2 lh jawabnye~


Actions

Information

2 responses

8 11 2011
knocksilly

comeynyer dier.. amani okeh bukan ayah dia

9 11 2011
KuryEn. Bye

ISK~ LEPAS NI TAMO UPLOAD GAMBA AMAANI LAGIK LAH.. HIHIH… THANKS ANYWAY~

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: