MASIH ADA YANG TERTINGGAL

2 11 2011

image

Skali denga tajuk macam iyo iyo je… Drama lebih lah dak aku neh! Seharian suntuk aku menempatkan diri dlm bilik editing kt Finas Post neh…

Stelah dua menggu menjalani sesi shooting utk job corporate video neh maka bermula lah plak post production… Tersangatlah sejuk bilik editing ni… Bak kata En Wan juru edit tu… Punyelah nak pastikan mesen2 tu dlm keadaan selesa, kami2 yang punya perasaan sejuk dlm jiwa kena tahan kesejukan~ Apa bley buat takut mesen mrajuk… Satu keje pun tak bleh buat kelak…

Dan akhirnye kerja editing selesai gak… Tapinye blom habeh tacap lagik… Masih kurang umph!! Lagi.

Masih ada lagi shot yg tertinggal, yg masih blom dpt shoot lg, akibat kehujanan yg melanda sejak kebelakangan neh….

Dan pada saat ini aku masih lagi kat NZ sebelah klcc bertemankan neskepe tarik dan roti boom yg baru sampai utk dihabiskan seblom meneruskan tugasan yang blom selesai~

Ponet ngan ibu ponet… Tunggu kepulangan ayah ye~ Sayang kamu berdua.. Muah~


Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: