SALAM RAMADHAN

21 08 2010

Assalamualaikum…

Rasenye dah tahap ketinggalan zaman dah post aku ni… mana tak nye.. peniaga Pasa Ramadan ada dah yg jadi ribuan hasil beniga sejak mula puasa hari tu.. yang aku ni plak baru nak sibuk2 ucap slamat berpuasa kat kengkawan.. hihihi~

Takpo lah kut… janji ucap~

“Pada kesempatan ini aku selaku En. Bye watak dalam blog ni… ingin mengucapkan pada korang kengkawan semua selamat menjalani ibadah puasa~ harap2 bertambah lah pahala korang sepanjang bulan Ramadhan ni…”

Awalnye aku rase gelabah jugak.. memandangkan peniaga kecil2lan cam aku ni.. pada bulan yang mulia ni, tak berapa nak ada job… kira bulan aku berehat sambil rasa cuak~ namun berkat kemuliaan bulan Ramadhan dan keagongan Tuhan.. Alhamdulillah… ada jugak job2 yang tak disangka-sangka datang menyapa jiwa… maka tak kering gusi jugak lah aku melayan job2 yang menimpa.. erm.. tak kering gusi yek~ cam ganjil je peribahasa hasil taipan aku tersebut~ lantak lah.. janji aku paham apa yg nak aku luahkan~


Actions

Information

2 responses

23 08 2010
t

untuk watak utama dalam blog ni.. t pun nk ucapkan selamat berpuasa utk u jugak.. x pe, pas ni job dtg berduyun2.. ni masa utk u berehat ok?

24 08 2010
k.e.r.i.

selamat berpuasa encik bye!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: