pOtOpOyO image

30 03 2010

Dah lamo kan tak update! hahah! sebona eh den tongah mengelokai produk baru den … pOtOpOyO image..

Adolah sample2 gamba dan album untuk rujukan client2.. terutama bakal Raja & Ratu sehari…

Korang kalau bosan2 boleh lah jugak jongok ke sanun… mano tau ado sedale-male nak kawen ke… adik beladik ke.. jilan tetangge ke… mali lah menegokkan nye~ tiade ape kelugian nye pun~ kalau menengokinye pun~

http://potopoyo.wordpress.com

Wokeh.. !! Ape kah pengkabaran sahabat-sahabat ku sekelian! ade sihat ke? maklumlah sekarang ini~ cuaca dunia tak ketentuan pun~ sekejap paneh~ sekejap mondung~ sesilapkang ujan lak deh~ dah.. tebantut aktiviti den nak nunggang Cimphoreng… mano tak eh… klua ghumah paneh bedongkung!! sampai yo dopan kang dah basah kuyup! Tak ko golo namo eh…

apo2 pun redha je lah.. ado lah sobab eh tu! kut nak ngoluh yo kojo eh.. dah macam tak setuju plak dengan ketentuan Tuhan.. isk! jangan gitu lah ye~

Cam biaso.. aku skang ni melayan job2 wedding.. design album dari photographer2 dan jugak design2 dari syarikat korporat… rezeki lah tu~ bulih gak sara hidup sekeluarga~

Skang ni nak layan FB pun cam agak bosan je.. tak tau nak tulih apo… stakat kat status tu nak tulih “Harini I sakit perut! apa harus I buat a?”.. takyah lah kut.. cam takdo kojo je! Jadinye aku pilih untuk tido kalau betul2 takde keje~

Zzzzzzzz…..

Berikut gamba2 job minggu lepas.. kalau nak tengo banyak lagi pegi lak jengok pOtOpOyO image


Actions

Information

8 responses

30 03 2010
yong ibu chem

wah wah, tahniah yo ateh kelahiran produk baru potopoyo. hehe ekau dah tak do namo lain ko nak buh?

editing ko mmg mantain mabelessss. den jeles ni hahahaha

31 03 2010
potopoyo

Huhuh! Timo kasih! Erm payah na nak pikey namo produk.. sonang eh guno yo pOtOpOyO! hahah! poyo!! jangan jeles.. bulih blaja.. sonang yo nak buek editing cam tu..🙂

31 03 2010
lieya_latif

uih….meleleh tgk gambo…mmg cun superduper debomb!! tahniah gak laa ngan produk baru nie….mudah-mudahan murah lee rezeki ko…amin!!

betul tu, setakat kat fb nak tulis status …ngantuk ar….sakit perut ar….lapar ar…..aku pun bosan bace!~~~~~

1 04 2010
Mr. Bye

Timo kasih ateh ucapan tahniah tu… Amin jugak!

Tah eh.. segalo sakit tulih dlm FB.. (kengkadang den pun buek jugak!! hahaah!) lopeh ni kono cipto FB kesihatan plak lah.. sonang nak ngadu sakit pengkries lah.. resdung dan sebagainye~ kan? Kan? kan?…

31 03 2010
k.e.r.i.

aku nak wat rujukan nak wat job boleh encik bye?
haha

1 04 2010
Mr. Bye

boleh en keri oi~🙂 apo lak salah eh~

4 04 2010
saupix ahmad

wow potopoyo.. menarik bunyinya..

28 04 2010
akubye

tapi orangnye tak poyo sangat bro! gagagaga!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: