PHOTOSHOP TUTORIAL – 08 TOOL

20 12 2009

Erm.. tool ni bukan sekadar nak luruskan gamba senget je.. boleh gak digunakan untuk crop muka Aiman je (watak dlm gambar tu) atau muka Dalilah (watak dlm gambar tu jugak) (dua-dua anak sedara aku) cuma korang kenalah experiment sendiri.. baru korang tahu akan kegunaan nya.. cuba lah! jangan takut2…🙂 nanti kita beganjak ke tools yang lain2 tu plak.. ok..


Actions

Information

One response

20 12 2009
Ai

Bukan takat gambar tu je yg senget..ngan aku-aku skali senget bye! muahahahahaha… aku nk try nnt ni..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: