PHOTOGRAPHY PERKAHWINAN

3 12 2009

Hi tawan-tawan!!

Erm.. tadi aku dah karang baik punye post sekali ilang lah plak.. dah kena taip balik.. (tetibe malas plak aku nak taip balik) Pendek crita post kali ni pasal job aku kat Bidor (umah perantin pompuan) dan Pineng (umah lelaki)…

Kesimpulan nye dorang bedua tu ngan family dorang memang best!!

Berikut yeklah gamba yg sempat di upload!!


Actions

Information

6 responses

4 12 2009
Ai

tu yg lotih tu! baekkk punye idea kuar, siap dah taip bagai..tetiba ilang! kuikuikui..

hhrrrmmm..bila la aku nk jadi photoG hebat cam kau ni. (tuih! dslr cabok pon takde. ada hati nk jadik photoG. cittt!)

8 12 2009
yaR-t

enCik bye…aksi pengapit terlampaw tuh sgt cOmeL🙂

10 12 2009
afayufu

nice shot!

14 12 2009
nurr@

kah kah kah..poyo betul la aksi pengapit tu mmg melampau ..hehe..en/puan mantin baru jgn marah ek..ni dorg yg suruh kitorg beraksi…huhu..malu plak terlebih suda

14 12 2009
nurr@

poyo betul la aksi pengapit tu mmg melampau ..hehe..en/puan mantin baru jgn marah ek..ni dorg yg suruh kitorg beraksi…huhu..malu plak terlebih suda

14 12 2009
Sepool

Popular pengapit dr pengantin lau camnie..hahaha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: