PHOTOSHOP TUTORIAL-02 TOOLS

20 10 2009

TUTORIAL-03 TOOL copy

TUTORIAL-04 TOOL copy

Kalau korang tak Inverse selection tu terus main Delete je nanti muka penyanyi tu je yg hilang maka korang terpaksa menatap gamba mamat poyo tu seumo hidup!! haahah!!

ada gak cara lain untuk delete gamba mamat tu antara satu caranya.. korang hempas laptop atau pc anda atas jalan raya kuat2!! da! da! da! da!~

ado lagi kegunaan mende ni.. tunggu!


Actions

Information

8 responses

20 10 2009
Dak Ayu

err…kalo kite terus je hempas mamat tu sendiri pun boleh jugak kan?
ke macam mane?
ni saye main agak agak je ni.
harap2 abang bye bleh beri sikit penjelasan yek.

20 10 2009
Mr. Bye

Petah sungguh Sedari Dak Ayu menaip yek!? Ngalahkan Adam Harian Metro! Kenyataan serkap jarang anda berikut amat menggusarkan jiwe rage pemilik blog.. beliau itu yg berhempas pulas buat tutorial… secara tak sengaje.. dihempas lantas dipulas pulak!

Hahahaha! lagumana pun pihak kami amat berbesar hati dengan penaipan sedari Dak Ayu.. (psstt! dah nikah blom!? boleh abang bye torai!?)

20 10 2009
Dak Ayu

hihi…ai single lagi abang bye.
meh la datang umah ai. ai sensorang ni.
bawak skalik martafangga yek?
bleh kite main suap suap.
weyh! lapo pulok.

20 10 2009
Grey Scale

ajo gilo budak duo org neh…😛

bye…bilo nk merokok samo2 laie?…dh lam den tk isap rokok mo kao…

neway, murah & berkat la rezki kao dunia akhirat…

ilmu yg dimanfaatkan tu salah satu saham yg berterusan bilo kito pindah rumah sompit kek bwh tanah nun nnt…

den salute mo kao la bye…start dari bwh…skang dh ado kampeni…den numpang banggo…

(puji ado makno tuuu….jgn lupo blanjo den siakap sweet sour nnt yo…ahahha)

21 10 2009
Ai

Apa dah lain plak criter yg berlegar2 kat kepala otak aku bila baca komen kowang laki bini ni? hhhrrrmmmmmmmmmm😛

Ha, teruskan lagi Bye. Aku dah sabar2 dah ni. Esok lusa kau tgk la nnt. tertiarap kau tengok hasil kerja aku. muahahahahahahahahahaha (photoshop pon takdo laiee, dah cakap bosa bukan maen!)

22 10 2009
kusha

bye!!!! baru kali ni nak mengomen…selama ni jadi silent reader….apo kabar? (tapi ni soalan…ni bukan komen…kiro buleh la eh?)

22 10 2009
Mr. Bye

Haaahaha! kuteng kosan eh! selamo ni kau lah yang membanyakkan hit counter aku!! TQ bro! stakat kau nak tanyo kaba.. baik kau SMS atau MMS den yo..paling tidak pun kau video call je henset bini aku… tipun aku takdo video call!! selamat hari ghayo belated!

28 10 2009
bibu

en bye..ko xmo kasi give away adiah ke kat pengomen no satu di atas? kui3
(berbalik citer asal)
aku kene cari natang ps3 ni…cam playstation installer bole kot

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: