PULANGNYA MIKAEEL KE RAHMATULLAH

26 06 2009

Terkejut.. tercengang.. bening…

Itulah reaksi aku bila dapat tahu penghibur agong dunia Michael Jackson meninggal dunia… Pilu sungguh rasanya… sejak kecik lagi aku minat lagu2 nyanyian dia ni… kalau ada video clip beliau dalam tv.. jangan lah sape2 yang kononnya ringan tulang nak tolong tukarkan channel.. memang lah aku ludah dlm telinga masing2..

Sedih… isk!! hiba… tatau nak taip apa dah…

Tapi dalam pada sedih.. ternyata jauh dlm sudut jiwang raga aku ni merasa amat bersyukur kerna beliau meninggal dalam agama Islam… Alhamdulillah… tak kisahlah apa kesalahan yg dia buat selama dia hidup.. yang pasti dia tetap saudara seislam aku… lambat laun boleh jugak jumpa kat syurga nanti… boleh request lagu Billy Jean sambil buat tarian Moonwalk!!!

So.. itu lah dia.. orang yang jahat pada pandangan kita… orang yg disangka kafir… tak mustahil akan mendapat rahmat dari Allah… dan jangan pulak sangka.. kalau kita rasa yang kita ni cukup mulia.. kompom masuk syurga.. mungkin akan terkelucheh (tergeliat) juga sudahnya… kalau tak kena gayanya.. semua itu kuasaNYA…

Erm…. sekian…

MICHAEL JACKSON


Actions

Information

5 responses

27 06 2009
kumbang

cner nak ludah dalam tinge????haha…jgn cdey2..nnt jumpe kat syurga~~=)

27 06 2009
akubye

Huhu! bagi soalan “cner nak ludah dalam tinge????” jawapannye yeklah… arahkan pihak lawan berbaring sambil mengiring… pastikan mangsa mengadap kiblat.. (sila lakukan dengan penuh sopan) pastikan muncung bibir anda berada 3.7mm dari telinga beliau.. Tarik nafas dalam2 sambil mengumpulkan enzim amylase dalam mulut… kendian.. “Pthuih!!” ok.. dapat tak step tu.. atau nak saya ulang semula ?… 😉

27 06 2009
ekin cikinot

hahahahahaah!!!!
klaka la ko bye… ade step lak bab2 ludah tu…hehehe

tu la psl…aku pun br tau pg td
terkejut dgr dlm radio ms ondaway nak gi nikah sepupu aku…

xsedey…terkejut aje…sbb tu hari mj ade kate nak wat konsert jelajah…tetibe arwah pulak…

30 06 2009
udek

udek nih..asal denga org pass away jer ..mulah lah mlm tu dok ingat2 jek muka dia hehe ntah apa2 kan..padhal MJ xde kenan mengena pun ngan udek heheh..Aci kat dlm paper pembalut hadiah ilin pun udek bleh tebawak dlm mimpi hihihih jd antu..seram seh..

1 07 2009
En. Bye

Gilo amek kau ni Udek!! Sib baik Udek tak terbaca sekaba masa zaman nazi dulu.. maunye haru nak tebayang2 semua mangsa kekejaman Hitler tu!! Ramai dow~ Hahaah!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: