ERA KESIBUKAN

24 06 2009

Dah mula dah layan sibuk.. hahaha!! merata2 aku jelajah dalam tempoh sebulan dua ni… kengkadang tu sempat layan Facebook je… usya kawan2 sekolah yg lama2 dulu… erm.. ternyata tak macam dulu dah… banyak yg dah berubah…. bentuk badan jangan lah cerita… memang totally tak sama dah… cuma aku je yg maintain… hahah! mulo lah tu… tang diri sendiri nak yang sedap2 je… tapi apo plak rupenya kalau kutuk diri sendiri… ye tak?!

Sambung balik crita tadi…

Erm… ada gak kengkawan yg still cam dulu cara bualnye.. tapi tak ramai… satu lah yg aku sedar… makin berumo ni.. makin tak reti nak sembang… agaknye dah tua ganyut nanti jadi bisu kut kita ni… isk!! tanak ah jadi lagu tu… tak macam time muda2 dulu… kan main petah lagi masing2… belumbe2 nak cerita sampai tak tau nak denga yg mana satu.. dah kalau becakap tak ikut turutan… sampai serentak lapan orang becakap… cendiakawan pun tak boleh paham!!

skang.. masing2 becerita pasal kejayaan.. kehidupan peribadi… erm.. bukan tanak dengar… tapi kalau boleh.. dah betahun2 tak jumpa… ada tu sampai belasan tahun pun tak denga suara, tanak lah borak pasal ko gi main golf kat mana… kereta ke tujuh korang signalnye rosak… atau cerita pasal baru beli Handphone berjenama buat kali ke tujuh belas…

Aku rindu nak ulang cerita zaman dulu2… nak ingat kembali moment2 waktu gila2 muda remaja dulu… kenangan mula2 dapat awek kat itm ke… erm… nasib baik ada lah tiga empat orang teman rapat yang masih kekal cam dulu… tahniah buat korang…

So.. korang semua camne!? ada layan Facebook!? ada jumpa kawan lama2… macam dulu lagi ke dorang tu?

CONNECTION

aku cilok skejap peralatan mekap Dak Ayu utk jadikan model.. erk!!! aku dah letak balik ke blom tempat asal dia aa!!?

KAKI

Aku amek gambo kaki aku ni waktu buat job kat Johor hari tu.. Lamo naa tunggu perantin…

PAYUNG

Lepas je aku snap gamba kaki.. nampak plak payung!! haaa! jadi mangsa lah!!

UNISEL-01

Ni job semalam… Ulang tahun UNISEL ke-10. Tekun sungguh dorang tu bekawad!! Barisss!!!!

UNISEL-02

Aku tak penah lagi dengo ini lagu…

UNISEL-03

Menteri Besau tengah periksa barisan… sambil cek kuku!!! siap lah kalau tak potong!!!

UNISEL-05

Lepas letih bebaris.. dorang buat acara bebas…

CONNECTION-02

Kire macam anak Wayang lah aku ni… Blakon ngan TV je yg mampu nye!

CONNECTION-03

Kaki kencing ni maksud nye.. setiap dua menet pegi bilik air!! slalunye aku hidap mende ni kalau minum ais kat kedai… Benci tul!! letih dow!!


Actions

Information

14 responses

25 06 2009
mama-imran&idlan

hi bro bye..lame ye x update..bagus entry u kali ni.. sy pun kalu jumpa kekawan lame kdg2 cam kenal x kenal je sbb memasing dah berubah kan.. tp yg x bestnye ramai yg jumpa sy kata sy dah gumok..muahahaa…sentap tul la..
bukak je ur blog di pg yg ceria nih, terus sy dpt inspirasi camne cara nak amik pic..sblum ni sy selalu pikir camne nak amik pic anak2 nak kasi cun tp bila tgk pic kat blog u sy cam dpt tips la skit2..heee…
Note: kaki kencing??? selalunya org peknen je ngidap penyakit nih..mmmm…munsykil nih…tah2 kencing x lawas kot..try tanya doct..jgn jd cam hubby sy..jumpa doct ckp kencing x lawas terus dia kasi MC ..muahahaa…

25 06 2009
akubye

timo kasih lah sudi belek2 gambo aku tu… pasal kengkawan tu.. bak kato pepatah sekali air bah.. sekali pantai berubah.. yo tak? mungkin gak lah koncing tak lawas.. tapi yg peliknye bila minum air batu je plak tu… sebelum ni dengo cite kalau air tak mask betul pun boleh jadi kuat tekencing kita jadinye!!

25 06 2009
baipower

sibuk yer? layan fb… ape nickname pakai… boleh add…den pun tgh hangat layan fb ni…hehehe

25 06 2009
ai

Aku dah agak dah ketip tu musti dak ayu punye kau rembat! muahahahahahaha…
ala..kau tu bukan skang je baru nk membizi. Dari dulu pon biziiiiiiiiiiiiiii memanjang! Ni ada bini lagi le kau tambah bizi. haihhhhhhhhhhhhhhhh…😛

1 07 2009
En. Bye

Kau ni ai.. macam tau tau je.. hahaha!!

25 06 2009
kak tie

salam bye..
tulah.. dh lama x update blog.. dh tahu bye mesti giler2 punya bz tue…
kerja baik2.. rajin2…
apa nama kat fb? kat t nye fb letak nama ruziawati bt mat yusof….
kim salam kat dak ayu k!

25 06 2009
nurul

amboiii ko bz menggaban yo….
fb? meh add den…leh den kaco ko kt sano plak..miahaha…
namo glemer tarak…namo kek ic jo den bubuh.. nurul fauzana samsudin…

25 06 2009
akubye

kek FB i guna nama Mohd Shukry Yusof.. hahahahaya!! ber i.. i.. lah pulak… (bye dah berubah!!) kihkihkih!

25 06 2009
akubye

kalau email plak.. aku guna : akubye@hotmail.com

25 06 2009
Dak Ayu

sedap betul ‘namo cino’ kau yo.
Siew Khoo Lee=siukuli.huahuahua.
berderau darah, ingatkan kau cilok gamba orang lain tadiiii.

err…ape lak pegi buat main pulak pencabut bulu roma orang tuh?
ilang kang siap yo?
ganti kan balik sebanyak lapan (8).

25 06 2009
akubye

sib baik dulu aku beli spare sebanyak tigo belas!!! duo dah bagi hadiah hari jadi kat anak dara jiran kat kampung… Fuhh!! selamat guwey!! (erk.. selamatkah daku!!?)

26 06 2009
kumbang

hahaha..btol2..ble jumpe cter bende2 bodo time kat skolah dlu..hahaa..klaka kan???best2..=)..nice blog..keep it up!!pics pon smart!!

30 06 2009
ilin

sexy nye kaki abg kuri..kekeke

1 07 2009
En. Bye

Tu baru tengok kaki!! .. hahaha!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: