PHOTO PERKAHWINAN

25 04 2009

Trutt! Trutt!!… (erm dah bebunyi dah mende patsegi ni…)

Yup! Idan.. ada menda!?… (tanye aku sejurus picit punat bewarna hijau)

Idan: Member saya nak kawen… Abang Bye free tak!?

Bye: Bilo kawen eh tu!? Kalau bulan onam dah ponoh!..

Idan: Lagi tiga hari.. URGENT tu bang Bye!..

Bye: Jumaat ni lah ertinye tu..!? Kasi no. tipun budak tu.. nanti sy tipun dia…

Erm.. begitulah kengkawan oii.. tiga hari lopeh.. Dak Idan tipun aku.. perkaranye seperti perbualan kat atas tu lah.. letih lah kalau nak ulang semula… ke nak gak aku hulang!? hahah! mengado-ngado…😉

Sebona nye aku ada job jugak hari Jumaat tu… Mia suruh aku tangkap gamba event kat FINAS… ada soft launch Filem… minggu lepas aku ada miting ngan orang filem tersebut… “good looking” gak itu orang .. ahaks! suka mak! (ayat giloz!! ilang akal ape!).. dorang suruh aku design dorang punye poster filem… tapi skang dalam pebincangan lagik… (tak kompom lagi lah maksudnye tu…) dari pebincangan tu… aku tengok gambo yg sesuai tak ada yg sesuai… isk! ayat putar alam dah klua dah! baik abaikan.. kang lagi ngarut jadinye… so tepaksa lah adakan sesi pengambaran semula kat studio… Hero pompuan je lah.. hahahah! gatal!!

Doakan lah aku dapek job ni… dah lotih duk miting je kojo eh… !

Pendek cite.. aku tipun Mia…

“Mia.. aku tak dapek hadir lah ke FINAS tu.. ado job orang kawen lah…”

Mia : Ok.. no hal bro! nanti budak2 press akan cover kan…

Weh! korang kalau ada event.. nak berurusan ngan orang2 press… ko boleh berurusan ngan Dak Mia ni… bagus dol ini budaks!! Semua surat kabar boleh masuk… tapi sekaba Tamil nessan… aku tak pasti Dak Mia ni ada kontek ke tak… kalau ada memang hebat banget lah!!!

Setel masalah problem!!

So.. di kontotkan crite… petang tadi aku melaksanakan tugasan aku tu… menangkap gamba orang kawen…

Berikut yeklah gambar pernikahan Dak Ina dan suami… sila tonton bersama.. jangan berebut2 punah gamba2 ni kang…!!!

So!.. Enjoi!!!

kawen-014

kawen-023

kawen-033

kawen-043

kawen-053

kawen-063


Actions

Information

19 responses

25 04 2009
kui

pergh serius aku suke gambo2 ko ni..hohoo… keep it up!

p/s :aku dah linkkan blog ni spt meeting kita aritu..hehe

26 04 2009
ciklinn

aku suka bangett sama itu airmata gumbira….. huhuhuh napalah masa aku kawin dulu org tu tak amik gambar air mata aku…………..

26 04 2009
kak dOd

bye kalau shoot wedding boleh bikin nangis akak dibuatnya
nice shoot bye……………

26 04 2009
ai

Paling aku soka..gambar yg menetek air mata tu. Kau mmg HEBAT bye!! HEBAT!!

bye..kau sayang tak bini kau? meh la singgah kedai aku, belikan dak ayu tudung. Aku jual murah2 je..meh la bye..muahahahahahaha….

27 04 2009
mia the gorgeous

ada babe… tamil nesan pun ada, surat khabar cina pun bleh… pendek kata macam-macam ada… huhu…

p/s: mekasih bye tolong promote aku… eh dengar citer job tu mcm jadi babe sbb filem tu dah masuk Festival Filem Malaysia

27 04 2009
jeff

>> keep up the good work bro…
>> hasil yg mantap ni…

27 04 2009
yantz

tu rejeki nama nyer…hiks

27 04 2009
umie

bye..
yg part dak tu cium tangan tu memang besh tahap cipan…nampak kemas dak tu di mekapkan tang bulu mata dia….tabik springggg kat ko la bye…

27 04 2009
ai

aku tak reti la nk tunjuk arah bagai. tu pon org yg bawak aku. alaaa..kau pegi je area perlabuhan tu. musti banyak kau jumpa restoren siput kat sana.

muahahahaha..kau nk beli ngan tokei skali ye? celah mana kau nk letak tokei tu bye?😛

27 04 2009
ai

Lupa lak aku nk jwb soklan kau tadi..

AJ tu mmg adik kandung seibu sebapak aku. Bak kata omputih, we r came out from the same hole! err…nape? kau kenal ke dia bye?

28 04 2009
AZUE

PERGHHH GAMBO KAWENN NKO MEMANG SUPERBB…AIR MATA GEMBIRA YERKK
PAKAI EYE MO KER X TUHH…HEHHEHEE

28 04 2009
mummy alisdania

alo bye…
kayo la engkau wahai seorang bye…keja amik gambo kawen siap penuh utk bulan june…adoi…boleh p europe lagi sekali nampak gayanya…
kerja keras itu bagus…utk dan ayu…dah ada baby ka?…sebab lama sgt hnag menghilang….ha..ha

kita pun ada wordpress tp x update2 lg…2…sayang plak nak tinggal umah yg usang tu

28 04 2009
nurul

cantik siot gambo2 ko bye…
den suko pic last skali tu….
kek dusun mano tu hah?

29 04 2009
sitione

walaaa..panjang tul bulu mata pelesu panten ni..hehe

29 04 2009
JuhaLens

Semat….memang semat……..Teramat…laa sematnye….

Bye kalo ko ader maser ko update gambo ko kawin yang dulu2 tuh.Pastuh
gambo ko halimon.Yang kat umah lama ko tuh tak cukup aaaa….Bleh ke.

1 05 2009
sudin

Wah!! Ado rumah baru lak kau.. Lawa bonar rumah kau ni bye..

Kemas, cantik, cun… Apo layi yo.. Semuo ado lah..!!!

Keep it bro..

5 05 2009
ibu

dasat..tmbh dgn editing…perghhh!

5 05 2009
yong

dasat..tmbh dgn editing…perghhh!

26 06 2009
kumbang

best!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: