MY WALLPAPER

23 04 2009

Alamak!! kono TAG plaks! puas nyorok!! mungkin napas kuat sangat kut.. tu yg kantoi tu…

GAMBARAJAH WALLPAPER!!!

1)Anda perlu printscreen wallpaper anda yang tengah gune skang.
jgn tipu2 ek..

BYE: BERIKUT ADALAH GAMBAR YG TERPAMPANG DEPAN LAPTOP AKU NI…

tag2

2)Bagitau kenapa anda suka wallpaper anda..

BYE : AKU AMAT GEMAR LAGI GEMBIRA MENGENAKAN GAMBAR BERIKUT KERNA ORANG DLM GAMBAR TU YEKLAH SEJENEH MAKHLUK YANG BEST!!!

3)Tag 10 orang

* Kak Bai
* Kak T
* Bro Jeff
* Pok Pek
* Sinchan
* SrsFeqah
* Lieya_latif
* Fazzarinna
* Ilin
* Yong

I’am Soriii!! Ahaks!!🙂


Actions

Information

20 responses

23 04 2009
baipower

umang aii… den punyo namo ko tu… ateh sekali…
nasib baik la gamba wallpaper pc den samonggah bye oooiii…
nanti2 lepas exam i jawab yor… den jawab kat blog la yor…

24 04 2009
shima zahar

perghhhh… ello Bro Bai.. Lu.. manyak lomantik arr…
mana ada laki yang mau letak gambar itu bini dia dekat destop komputer…
haiyaaaa.. manyak untung laaa itu dak ayu….. hehehehehehhee

24 04 2009
mama-imran&idlan

salam…wah…best ye..letak pic ur wife jd wallpaper… romantiknye..alhamdulillah…
bro bye..ur wife dak ayu xde blog ke? tp kalau ada pun cite korang sure same je kan….hehe….

24 04 2009
akubye

“Kak Bai” hahah dek namo kito hampey serupa.. tu yang jadi ong numbo satu tu!! pi lah jawab pekso dulu.. dah logo sok baru buat tugasan TAG tu… !😉

“Shima zahar” lomantik ko den ni!! hahah (kono tanyo Dak Ayu)

“mama-imran&idlan” Ayu takdo blog.. a ah.. akalu ado samo yo cito eh.. mano tak eh.. kite orang ni dah macam daging lobih dah.. melokek samo sendiri… ahahaha!

24 04 2009
mumy

salam kenal dr mumy..tq visit my blog…sy pn dh terjah awk nye blog..hehehe

24 04 2009
As mama Adriana & Aqeel

cantik wallpaper … jarang org nak letak gambar wife…

24 04 2009
watie

hehhee… cantik bulu mata kat wallpaper ko tu

weh en bye.. beper henggetkah yg kita kena ada sewaktu membeli tiket untuk menaiki cruise kat tasik putrajaya tu… adakah regenya agak mahal.. atau agak murah… heheheh

24 04 2009
AZUE

WALLAWEHHH RAJIN BOTO EKAU NGAPDEET BLOG EKAU NIE YO….DULU KEK FP BERJOMAN EKAU PERAM ENTRY NKO…

WEHH BYE…BARU DEN NAMPAK MUKO DAK AYU…EKAU NIE OSAH LERRR…X NAK BAGI ORG LAIN NENGOK BINI KO LAMO2 YO….HEHEHEHE….

LAWA UMAH EKAU SETELAH DI UBAH SUAI KALER EHH…NAMPAK CUNN SEHH…CAYALAH DAK AYUU…..

24 04 2009
umie

wa…kretip tahab gabanla..gaban pun x kretip cenggini..
aku cuma nak cakap…hindarilah dari menggunakan kata nama ‘seekor’ utk dak Ayu yg Manis iteww key…caya la bro!!

24 04 2009
iza

salam Bai…ooo kek sini lak ekau yo…patutlah Fp ekau tak berupdate….upanya dh ada blog🙂.

Wah! lotak pic bini eh kat destop haa….mana ada org laki mau letak pic bini dia…bagus arr ekau nie….

24 04 2009
mama besar

olo..olo..olo.. busyuk2 tue.. ehhhee…
tag kak t ye? nanti kak t buat ok!

selamat berhujung minggu..
have a great weekend bye & ayu…

24 04 2009
hada

huahuahua…
bukan ekau sorang yo bai yg buek mcm tu……
pak kal ese tak buleh nak paste wallpaper ese yg 2gether dgn hubby ese….
kalau tak, sure bukan ekau sorang yo….
jgn marah yer bro…

24 04 2009
akubye

“AZUE” sementare tak ado kojo urgent ni.. bulihlah den ngadap menatang ni hari2… sok dh mulo sibuk sok… sebulan sekali pun bolun tontu nak update…!🙂

“Kak T” i’m chori kak T… ahaks! slamat berhujung minggu jugak buat anda!..🙂

24 04 2009
akubye

“mumy” TQ for ‘terjah’ing blog sy….

“As mama Adriana & Aqeel” TQ… kalau yg bini 4 tu agaknye siap betuka2 wallpapernye kan?! ahkas!

“Watie” bulu mato betul tu.. ahaks! RM30 utk dewasa tambang menatang bot tu… bagi kanak2 rasenye dalam 22 hengget kut… time aku pegi tu free je!.. sebab ada tugasan..🙂

“Umie” sy blaja kat gaban lah semua tu… takde lah.. sikit sikit je.. kena usaha lagi tu!.. alahmak.. kalu tak guna perkataan “seekor” kena guna “seketul” lah lagu ni… “Seketul Ayu”! best jugak tu!.. heheheh!

“Iza” Slamat dtg ke blog baru den neh! blom terlambat lagi.. so datang lah selalu.. bawak sedare mare skali layan blog ni.. hahahah! lopeh ni tongah pikey nk lotak gamba apo plak kek desktop ni!! erm…

“hada” hahah! cian eh plak.. taklih nak paste ko? guno yo print screen lopeh tu paste kek dlm paint… save kan dio peh tu upload… musti jadi punyo!.. ihik!

24 04 2009
JuhaLens

Laaaa Dak Ayu ke tuhhh. Ingatkan jessica simpson pakai tudung tadi.Cun
giler…..

25 04 2009
k.e.r.i.

oit encik bye.
lame bonar aku tak singgah umah ko.
pergi rumah lama, rupanya dah pindah rumah baru.
haha.
hasil ko masil mantap.
salute!

25 04 2009
akubye

“JuhaLens” Kau bia botoo… pakai tak spek hari ni.. tang mano jesika eh tu.. ahahah!!! (jap nak tonung Dak Ayu lamo2… Yo lah!!)

“k.e.r.i.” Lah mano kau poi sampai tak singgah2 umah lamo den tu… kau singgah tadi ok lagi ko umah tu.. den pun dah lamo tak jongok!!.. Anyway… TQ bro sudi gak datang jauh2 singgah sini…

26 04 2009
ai

kene gak aku ye??? nanti aku blajar camne nk print screen dulu baru aku buat tag ni..muahahaha

7 05 2009
udek

abg kury..tangkap x gambo pengantin olok2 heheh..

21 01 2011
zaza

gagga,,,my mum ingt that pic was me,,but definitely wrong,,sory

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: