OH! MY KASUT…

16 04 2009

Aku nak buat sikit pengumuman disini.. barang siapa yang nampak kasut aku seperti gambar dibawah… sila kasi tau aku.. manalah tau nampak dia bejalan sorang-sorang kat tempat sunyi ke.. kat pasar tani ke… pusat kerokey ke… berpewatakan manja.. dan pandai bergurau… mudah mesra.. dan penyayang unggas… beliau telah didapati ilang ketika aku sembahyang Jumaat kat Masjid Kayu Ara…

Huh! sapa lah yang tega mencilok beliau dari dakapan aku… dah lah ianya salah satu barang hantaran time kawen dulu…!! isk! Sedey!!! Mungkin salah aku jugak… ngade2 tak pakai selipa jepun je time tu… tapinye aku tengok jemaah lain selamber je pakai kasut mahal2.. kulit lah.. plastik lah… cantik2 plak tu… tak plak kena cilok.. kasut aku jugak yang penyamun tu suka..!!!

kasut


Actions

Information

8 responses

17 04 2009
lieya_latif

tu pasal tak leh pakai kasut cantik pi mesjid, sebab dah tau dah, sure mat pit dah aim jek nak rembat……ko kene masuk jejak kasih ni pi cari balik kasut ko….

17 04 2009
yong

ishhhh tu la…

moral:

jgn pakai kasut chantek2 pi masjid..esp time solat jumaat!

moral:

redha lah….

17 04 2009
bibu@wilda

sian kasut takmo balik kaaahhh..lenkali ko mungkus kasut tu sangkut kat penggang!

17 04 2009
tie

siannya.. kehilangan lagi u bye.. hari tu dh hilang si latip.. ni hilang kasut kesayangan lak..
nanti kak t bomohkan sape yg curik tu .. bagi kembong perut dia.. biasa dia amik kasut budak bye yang sopan santun dan berhati mulia sungguh orangnya ini..
siapla engko pencuri kasut!!

18 04 2009
JuhaLens

Wuiiii Converse tuh….Saper tak terliur…Nie mesti dia buat kerja time ko tengah kusyuk mengkedarah pisang free kat masjid tu kan. Abih ko balik
camna lak. Dugaan tuh…

Tapi boto aaa, pada tarikh dan tempat yang sama selipar jopun aku pun ilang gak. ko rembat yekkk…

19 04 2009
ekin cikinot

alar mr. bye… beli la blk kat kdi converse…suh dak ayu ganti smula… hiks! hiks! hiks!😛

20 04 2009
nurul

isy3x…sian ko bye…
poi la jupo tok bomoh pawang mano2 kot dio leh carikkn converse ko nie…

24 04 2009
mama-imran&idlan

salam..ciannye kasut ilang daaa….sy rase sure org yg amik tu nanti dia jual kat kedai bundle..try u pegi check kat kedai berhampiran..sy nak share tips pasal org yg selalu hilang kasut kat masjid nih..hubby yg kasi tips nih..heee..so far bekesan la tuk dia…senang je…sblm letak kasut tu u all ckp2 la ngan kasut cenggini….wahai kasut, sy nak pi solat..awak jgn pi mana2 tau…heeeeeee…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: