DEKORASI RUMAH OLEH DAK AYU

16 04 2009

Kali ni aku nk crite sket pasal sarang kiteorang… kediaman kami terletak di Damansara Damai… asalnye aku duduk ngan En. Ayoi (time aku ngan Ayoi masih bujang trang-tang-tang)… setelah Ayoi menemui jodohnye ngan Dak Ayun… (member lama Dak Ayu) maka aku mengendurkan diri keluar dari ini rumah… bagi can orang berkelamin lah.. yg bujang tu cari lah dulu rumah bujang yg lain… so.. sampai satu ketika.. Dak Ayoi ngan Dak Ayun ada rezeki lebih, dorang beli rumah kat Rawang… secara etometik.. aku boleh masuk balik ke rumah lama ni… Maka bermulalah era mendekorasi ini rumah yang dipelopori oleh Dak Ayu…

Masa tu aku sangat bz… aku cuma tolong beli barang keperluan… dan Dak Ayu menjalankan tugasannya dengan cemerlang sangat!.. satu tepukan gemuruh buat Dak Ayu, atas kejayaan nye .. dalam usaha mencantikkan sarang kami orang….

deco-rumah-01

asalnye ghumah ni warne hijo… huhuhu!! Dak Ayu kan main tak suka lagi kaler ni… ahaks!

deco-rumah-02

Dan hasilnye memang memuaskan hati aku sebagai pemerhati.. ahaks! Good job Bebeh!!


Actions

Information

7 responses

17 04 2009
lieya_latif

cun sei…untung ko dpt bini pandai deco2 umah ….. save bajet tak yah nak hire2 eric lagi dah he he he

ayat tak boleh blah….’Dan hasilnye memang memuaskan hati aku sebagai pemerhati’ ….. sian dak ayu ko buli2 die tau….he he he

17 04 2009
baipower

den suko duo2 kalo tu… hijau dan pepel…
ekau tak nolong langsung ko mengecat umah tu bye ooiii?
cian dak ayu…

17 04 2009
yong

walahhhhh! ID yang sgt menarik!

kombinasi pepel dan ijau! marbelessss!

meh nak buli dak ayu gak..moh tlg ID kan umah akak nanti buleh???????

18 04 2009
JuhaLens

Cantik-cantik memang pueh hati hasil kojo dak ayu tuh.. Bilik tidur ngan dapur camna lak.Nak nengok-nak nengok.

Aku masih ingat frame gamba kat atas meja tv tuh…

19 04 2009
mia the gorgeous

nama pown ID, mesti marbeles nyer hasil kejenya…cayalah dak ayu

20 04 2009
sitione@madamct

adehhhhhhhhhhh chanteknya umah ko dak ayu..(sj jer aku puji dak ayu.kang kocik lak hati eh..dio yg ponek2..ko lak yg dapek namo)

bilo lah den nk dapek umah chantek cam ni.komeh yo den nengok..kaler dinding ala2 rainbow..den ni ha anaksss dh 2..ditambah ngn satu ank bujang yg umo 40 taun tu..aduhaiiii..cam perumpamaan “jauh panggang dr api”..takkan rentung lah ayam tu klo x kena api..wakakakaka

bravo lah ayussssss oii..

20 04 2009
nurul

omak aiii…
cayalah dak ayu…
tk yah susah payah pggil eric nie..
mmg mantoppp sentuhan dio hah…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: