SANTAI TIME!

12 04 2009

Erm… dah lamo aku tak menyantaikan diri ini.. kengkadang tu aku buntu gak nak gi mane… aku memang cam ni.. maklumlah jenehnye tak tau tempat2 yg menarik sekitar dunia ni… kalau dapat pegi satu tempat tu.. itu jelah tempat yang aku kunjung tanpe sekelumit jemu dalam jiwa… kalau musim tu aku suka lihat pemandangan di pusat membeli belah GIANT, haa ape lagi slalulah aku menGIANTkan diri… sekali Dak Ayu-Dak Ayu pun terlibat … kengkadang tu dia naik berang jugak ngan gelagat comel aku tu… tapi takdo pilihan.. nak tanak dia kene gak ikut kemahuan aku tu… tapi skang ni aku cuba gak usya mana2 tempat yang menarik… ado maso nanti sampailah tu…

Kali ni, jiwa aku tringin plak nak menangkap gamba kat taman tasik tepi MRR2… sebelom ni dah pegi dah… hahah! pegi lagi… lagi pun ianye dekat dengan ghumah… dari duk menapaikan diri kat umah baik klua amek ketenangan… tak elok gak teperuk lama2 kat umah layan kerja.. tau-tau je dah berulat daging punggung… dek lama sangat duduk buat kerja.. baru ada hal!… (jap ek! Dak Ayu melenggang lenggok secara berlebihan depan aku ni.. teganggu penaipan!!)

Ok.. sambung balik.. kat mana tah tadi… isk!! memang teganggu betul jiwa aku ni… tetibe lak ghase ngantuk.. hahaah!!! nanti lah kita sambung…

Layan dulu satu gamba yang sempat aku tangkap pada hari tu…

aku-nampak-biru


Actions

Information

14 responses

13 04 2009
rinna pilah

alooo pokcik bye !!

13 04 2009
rinna pilah

wahhh da ado umah baru yooo!!

caiyokkk lahhh..

habih FP ko apo cito??? dibiakan kegersangan ko??

ayohaiiiii !!! ahaksssss

13 04 2009
rinna pilah

bye
ayu lenggang lenggok dopan ekau tuh
sebona eh dio nk ajak ko masuk bilik
ekau tu buek bodoh joooo..tu yg dio lenggok ober skettt

wakakaaaaaaaa~!!!!!

13 04 2009
baipower

salam bye… wah! lamo sungguh nak menanti blog ekau ni yo!
den pun ado duo cabang yg boleh dijongah..
re: den bukan setakat ngulit nazhan… buang tebiat pulak tuo2 nak sambung belaja..
tu yg sosak napeh den..
tentang anak ekau plak… sibuk2 tu projek mega dilupo jgn yo jang ooii!! hehehe

13 04 2009
Mama Ca & Luke

Oooo..sini kor ghupanyaaa..akak tertanya, kemano agaknya kor bartapa, smp senyap sunyi..rupanya ini umah baghu kor..!!!Dah kawen kena la pindah umah baghu kan..;D..apo Bye???kor nak pjm seminggu anak aku tuuu..???usahkan seminggu, 1/2 haghi pun akak x dpt berpisah dgn diorang…apa guno kau kawen Bye, apo guno Dak Ayu tuuuu??haaaa…buat anak sendiri..!!!!:D

13 04 2009
bibu@wilda

ewah..ekau ado belog ropenye Bye! lama x donga kaba jugak hehehe..anak dah bape duo? hehehe

13 04 2009
mia the gorgeous

wei… sajer jer nak interprem… kem salam dak ayu

13 04 2009
akubye

“Rinna Pilah” Timo kasih sudi datang ke blog den neh!! tak berapo semporna aa blog den neh… FP den tu, kirenye blog ni lah sambungan eh… poning gak nak maintain deduo…

Osah boto eh.. lenggang bermakna… hahahaha!!!! (aksi seterusnye paham-paham yolah!) ahaks!

13 04 2009
akubye

“baipower” ahai Kak Bai oii… lanjut camno pun usio kono yo blaja!… den tongah usoho lah ni nak mencipta seorang baby… dah dapek sok bulih den ngan Dak Ayu buli budak kecik tu!! huh! tak saba nye…!

13 04 2009
akubye

“bibu@wilda” Tq kerna hadir ke sini… apo duo anak? hahaha.. bolun ado lagi lah kak oii.. tongah cubo…

13 04 2009
akubye

“Mama Ca & Luke” Yo kak oii.. skang lepak kek sini… Tq sudi hadir…

13 04 2009
akubye

“mia” kau bilo nak siapkan blog kau tu.. dah siap kasi tau ok… Ayu dah jawab dah kiriman salam kau tu…🙂

13 04 2009
sitione

biruuu mata hitam kuuuuu

acehhhhh..

13 04 2009
akubye

biar biru CT.. dari tade bijik mate.. haru biru dow!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: